КУХНЯ

3 найсмачніших соуси для макаронів!

Джерело: pixabay

Якщо ви часто обмежуєтесь лише томатним соусом для макаронів – ці рецепти для вас! Ми обрали для вас найкращі соуси, які урізноманітнять ваш раціон.

Болоньєзе
Інгредієнти:
• Томатна паста або соус – 400 гр.;
• М’ясний фарш – 300 гр.;
• Часник – 2 зубчики;
• Цибуля – 1 шт.;
• Сир – за смаком;
• Оливкова олія;
• Сіль, перець та спеції;

РЕКЛАМА

Спосіб приготування;
1. Нарізати цибулю та часник. Злегка обсмажити на олії, згодом додати фарш та готувати декілька хвилин.
2. Добавити томатний соус або пасту та спеції.
3. Ретельно перемішайте та готуйте 10 хвилин на маленькому вогні.
4. В самому кінці додайте макарони та тертий сир.

Джерело: pixabay

Карбонара
Інгредієнти:

• Бекон – 500 гр.;
• Часник – 4 зубчики;
• Жовтки – 4 шт.;
• Вершки – 400 мл.;
• Сіль, перець та спеції – за смаком.

Спосіб приготування;
1. Нарізати бекон кубиками та подрібнити часник.
2. На розігрітій сковороді обсмажити часник та бекон.
3. Коли бекон буде готовий, зняти сковорідку з вогню та додати жовтки, сир та вершки. Ретельно перемішайте та додайте приготовані макарони.

Джерело: pixabay

Куряче філе у вершковому соусі
Інгредієнти:
• Цибуля – 2 шт.;
• Помідори – 2 шт.;
• Куряче філе – 300 – 350 гр.;
• Болгарський перець – 2 шт.;
• Вершки;
• Сіль, перець та спеції – за смаком;

РЕКЛАМА

Спосіб приготування:
1. Нарізати кубиками болгарський перець, часник, цибулю та куряче філе.
2. На розігрітій сковороді обсмажити порізані овочі та куряче філе. Помідори потрібно додати майже в кінці та готувати ще 5 хвилин.
3. Добавити вершки та суміш злегка прокип’ятити декілька секунд.
4. Виключити газ та додати зварені макарони.

Джерело: pixabay

Смачного! В коментарях поділіться з нами вашими улюбленими соусами.

Related Articles:

Close