ПОРАДИ

5 рецептиків диєтичних салатиків

В даній статті ми преставимо 6 варіацій салатів,які ви усі любите, а також вкажемо кількість калорій.

Диєтичний цезар

Джерело: google.com

Нам потрібні:

  • 200 г салата айсберг;
  • 50 г грудинки;
  • 1 яйце;
  • 30 г білого хліба;
  • 1 зубчик чеснику;
  • 15 г сира 15% жирності;
  • 1 чайна ложка оливкового масла.

Як приготувати?

РЕКЛАМА

Грудинку нарізаємо скибками , на сухій сковорідці прожарюємо. Відварюємо яйце і натираємо сир, дрібнимо часник. Хліб нарізаємо невеличкими скибками і запікаємо в духовці ( або можна зажарити на сковорідці). Листя салату рвемо руками і викладаємо на дно тарілки. Все змішуємо і поливаємо оливковим маслом.

Калорій: 304 в одній портії.

Салат з курки і мандарини

Джерело: google.com

Нам потрібно:

  • 70 г грудинки;
  • 6 помідорів черрі;
  • 1 огірок;
  • 10 г гострого перцю;
  • 100 г шпината;
  • 40 г консервованих мандарин;
  • 10 г сира 15% жирності;
  • 1 чайна ложка оливкового масла.

Як приготувати?

Грудинку нарізаємо і обжарюємо. Перець нарізаємо кільцями, огірок-кружечками, помідори – на четвертинки.Сир натираємо, добавляємо шпинат, мандарини і заливаємо маслом.

Калорії: 232 на порцію.

РЕКЛАМА

Салат з шампіньйонами

Джерело: google.com

Нам потрібно :

  • 60 г шампіньонів;
  • 6 помідорів черрі;
  • 1 огірок;
  • 70 г романо;
  • 2 яйця;
  • 1 чайна ложка оливкового масла.

Як приготувати?

Відварити і подрібнити яйце. Сирі гриби помити і нарізати , помідори і огірок також. Затім добавляємо романо і масло.

Калорії: 276 на порцію.

Салат з гречкою і пармезаном 

Джерело: google.com

Нам потрібні:

  • 30 г гречки;
  • 15 г пармезана;
  • 100 г шпината;
  • 30 г цибулі-порея;
  • 100 г салата айсберг;
  • 20 г йогурта.

Як приготувати?

Гречку заливаємо окропом і залишаємо на 6-8 годин.  Нарізаємо цибулю, натираємо пармезан і рвемо салат на кусочки. Усе перемішуємо і заливаємо йогуртом.

Калорії : 232 на порцію.

Салат із кашою булгур

 

Джерело: google.com

Нам потрібні:

  • 100 г вареного булгура;
  • 70 г листя салата;
  • 1 великий  огірок;
  • 20 г зерен граната;
  • 1 болгарский перець;
  • 20 г  йогурта.

Як приготувати?

Листя салата порвати руками, огірок і перець нарізати крупними кусочками, усе перемішати.  Добавити кашу, зерна граната і залити йогуртом.

Калорії : 168 на порції.

 

Related Articles:

Close