КУХНЯ

Чізкейк з волоськими горіхами і гарбузом. Рецепт приготування смачної і корисної страви

Смачно поїсти люблять багато людей. Тільки ось хотілося б, звичайно ж, щоб їжа була не тільки смачною, а ще й корисною. А корисна їжа часто виявляється прісною і не дуже приємною. Найчастіше, але не завжди! Більш того, іноді корисні страви виявляються навіть смачнішими, ніж звичні улюблені, але шкідливі … У цій статті від «Будь всегда в настроении» ви дізнаєтеся рецепт приготування чудового чізкейка з горіхами і гарбузом.

І смачно, і корисно

РЕКЛАМА

Джерело: the-most-tasty.blogspot.com

Почати варто все ж з того, що на їжі не потрібно економити ні гроші, ні час. І вибирати між смачною і корисною їжею також немає ніякої необхідності. Все це прекрасно можна поєднувати в одних і тих же блюдах одночасно. Просто необхідно вибрати для себе такі рецепти, в яких гастрономічні пристрасті будуть збігатися зі здоровим харчуванням. Так званий компроміс інтересів.

Необхідні інгредієнти

Отже, що вам знадобиться для приготування оригінального чизкейка?

  • Чашка нежирного сиру;
  • 250 грам знежиреного вершкового сиру;
  • 3 великих курячих яйця;
  • 1⁄2 чашки гарбузового пюре;
  • 1⁄2 чашки кленового сиропу;
  • екстракт ванілі (2 чайні ложки);
  • кориця мелена (1⁄2 чайної ложки);
  • гвоздика мелена (1⁄4 чайної ложки);
  • імбир мелений (1⁄4 чайної ложки);
  • 1⁄2 чашки волоських горіхів.

Рецепт приготування

Приступаємо до приготування страви. Добре розігрійте духовку. У цей час сир збийте в блендері або кухонному комбайні до однорідної маси.

Додайте до сиру яйця, вершковий сир, гарбузове пюре, 1/3 чашки кленового сиропу, ваніль, імбир, гвоздику і корицю. Збийте. Помістіть масу в форму для випічки.

Випікайте чізкейк близько 40 хвилин. Дістаньте з духовки і остудіть.

У невеликій ємності змішайте щалишок кленоого сиропу з волоськими горіхами. Горіхи також необхідно запекти в духовці. На це піде близько 10 хвилин. Охолодіть.

РЕКЛАМА

Чізкейк залиште настоятися приблизно на 3 години. Перед подачею на стіл розкладіть горіхи зверху і по краях. Смачного!

Related Articles:

Close