facebook
КУХНЯ

Чудові печериці у вершковому соусі

Якщо хочете потішити своїх близьких дуже смачним обідом – цей рецепт для вас. Печериці у вершковому соусі готуються дуже легко, а смак – як в найкращих ресторанах. Спеції підкреслюють смак печериць, а соус робить страву дуже ніжною.

РЕКЛАМА

Інгредієнти:
• Печериці – 200 гр.;
• Оливкова олія – 1 ст. л.;
• Часник – 2 зубчики;
• Вершкове масло – 2 ст. л.;
• Вершки – 1 склянка;
• Чебрець – 2 гілочки;
• Твердий сир – 70 гр.;
• Сіль, перець – за смаком;

Спосіб приготування:
1. Підігрійте вершки у каструлі з товстим дном. Додайте до вершків подрібнений часник та гілочки чебрецю. Потримайте ще 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуйте, щоб вершки не закипіли.
2. Помиті та почищені гриби розкладіть у форму для запікання. Додайте солі та перцю, вершкове масло та зверху полийте оливковою олією.
3. До грибів влийте соусу та випікайте пів години при 180-ти градусах.
4. Вимкніть духовку через пів години, але не поспішати витягати страву. Додайте зверху тертий сир та залиште гриби у духовці ще на 5-10 хвилин.
5. Страву можна вживати як основну, а можна додати ще гарнір до смаку.

РЕКЛАМА

Смачного!

Джерело: pixabay

Related Articles:

Close