facebook
КУХНЯ

Десерт для вашої краси і стрункої фігури

Це самий смачний і корисний десерт, тому що основу його складає чорнослив, який багатий мінералами, вітамінами і калієм. Дієтологи цінують його за антиоксидантні властивості, він входить до складу багатьох страв правильного харчування.

Чорнослив дуже корисний для організму, що росте, а дітки більш охоче їдять його, якщо він покритий глазур’ю і виглядає як цукерка.

РЕКЛАМА

Ніжний смак цього десерту підкорить всіх.

Для його приготування вам знадобляться:

● чорнослив без кісточок – 350 гр .;

● шоколад – 200 гр .;

● ядра волоських горіхів.

Почнемо приготування з того, що розтопимо шоколад на паровій бані.

Кожну сливку начинемо горіхами.В рідкий шоколад можна на свій смак додати крапельку ванільної есенції і дрібку перцю чилі.

Чорнослив нанизуємо на зубочистку і вмочуємо в шоколад.

Складаємо на тарілку, попередньо змащену шматочком вершкового масла, щоб цукерки не прилипли до посуду.

РЕКЛАМА

Ставимо їх в холодильник, щоб шоколад застиг остаточно.

Зберігати такі цукерки потрібно в холодильнику в закритій ємності і не більше одного місяця. Оптимальна температура + 18 градусів.

Слід сказати, що різке підвищення температури, а також підвищена вологість дуже негативно впливають на властивості шоколаду, він покривається білим нальотом.

Шоколадний десерт дуже легко вбирає сторонні запахи, тому не забувайте щільно прикривати кришку посудини, в якій зберігаються цукерки.

Фото:https://vkurselife.com

Related Articles:

Close