facebook
КУХНЯ

Домашні чебуреки

Інгредієнти цілком прості, і на смак домашні чебуреки дуже смачні. Ви точно захочете готувати їх частіше!

Інгредієнти для приготування чебуреків:

РЕКЛАМА

3 ст. борошна
1 ст. холодної води
125 г вершкового маргарину
450 г м’ясного фаршу
1 ріпчаста цибуля
½ ч.л. спецій для м’ясного фаршу
½ ч.л. сухого кропу
олія
100 мл крижаної води

РЕКЛАМА

Як приготувати домашні чебуреки:

На першому етапі приготування, замісити тісто для чебуреків. Беремо глибоку посудину і просіваємо борошно. Потім додаємо ½ чайної ложки солі. Вливаємо воду і швидко перемішуємо до утворення грудок.
Далі маргарин потрібно розтопити і довести до кипіння. Поки маргарин гарячий, вливаємо його в тісто і знову швидко перемішуємо.
Тісто необхідно зібрати в коло, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 2 години. Через 2 години, дістаємо тісто і ділимо його на 16-18 шматочків, кожен з яких скочується в кульку.
Тепер ми приступимо до другого етапу, на якому будемо готувати начинку для чебуреків. Для цього беремо м’ясний фарш, і додаємо перекручену через м’ясорубку цибулю, сіль, перець, спеції, кріп.
Гарненько перемішуємо і наливаємо крижаної води, так щоб фарш вийшов трохи рідкуватий. І ще раз добре перемішуємо.
Дошку, на якій будемо розгортати тісто, потрібно посипати легенько борошном. Далі тонко розгортаємо кульку і кладемо 1 столову ложку фаршу.
Формуємо чебуреки: розкачане тісто необхідно звернути разом з м’ясною начинкою і виделкою притиснути краї.
Потім в сотейник влити достатню кількість олії. Викласти підготовлені чебуреки в олію, обсмажити на середньому вогні по 2-4 хвилини з кожного боку (час обсмажування залежить від вашого уподобання).
Викладати готові чебуреки на тарілку. Подати в гарячому вигляді.
Смачного!

Related Articles:

Close