КУХНЯ

Домашній пломбір

Напевно кожен з нас не проти поласувати смачним пломбіром. Сьогодні ми познайомимо тебе з рецептом морозива з таким же смаком, як із твого дитинства. Цей чудовий молочно-вершковий пломбір, який за бажанням можна прикрасити будь-якими фруктами, горішками або навіть кремом. Спробуй і тобі обов’язково сподобається.
Інгредієнти
2 ст. цукру
1 л молока
100 г вершкового масла
1 ч. л. крохмалю
5 яєчних жовтків


Приготування
Підігрій молоко і опусти в нього вершкове масло. Доведи до кипіння. В іншій ємності змішай цукор, крохмаль і жовтки. Перемішай і розігрій до отримання однорідної маси.
Додай в цю суміш трохи молока. У тебе повинна вийти маса, схожа за консистенцією густої сметани. Коли молоко закипить, додай туди тонкою цівкою жовткову масу, не забуваючи постійно помішувати.
Доведи до кипіння. Потім зніми каструлю з вогню і постав її в холодну воду. Постійно помішуй цю масу, поки вона не охолоне і не стане теплою.
Залиш морозиво до повного охолодження, не забуваючи періодично помішувати. Потім розлий його по формам і поклади в морозилку для заморозки. Приготуй це морозиво своїм дітям, щоб вони спробували, яким має бути справжнє морозиво!

Реклама

 

Реклама
Читати далi

Також цiкаво:

Close