КУХНЯ

Фанати випічки з яблуками оцінять: смачний італійський сільський пиріг

Не знаєте, що подати гостям на десерт? Ця проста випічка, яку ми для вас знайшли, здивує всіх!

Складові:

Advertisment
  • борошно пшеничне – 180 г
  • яблуко – 4 шт
  • жовток яєчний – 2 шт
  • цукор – 140 г
  • масло вершкове – 50 г
  • молоко – 125 мл
  • розпушувач тіста – 4 г
  • сіль – 1 щіпка.

Приготування:

  • Жовтки збиваємо з цукром (3 ст. л. відкладіть), поки цукор не розчиниться і маса не посвітлішає.
  • Масло розтоплюємо в мікрохвильовці і додаємо половину в яєчну масу.
  • Додаємо молоко та розмішуємо.
  • Додаємо щіпку солі, просіяне борошно і розпушувач.
  • Все перемішуємо до однорідного стану.
  • Форму застилаємо пекарським папером і виливаємо тісто.
  • Яблука без шкірки, нарізаємо на часточки.
  • Часточки яблук хаотично викладемо на тісто.
  • Зверху поливаємо пиріг маслом, що залишилося (25 г) і посипаємо раніше відкладеним цукром.
  • Випікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці близько 30-35 хвилин.

Смачного!

Advertisment
Show More

Related Articles:

Close