КУХНЯ

Філе індички з грибами в тісті

Ця святкова страва готується на манер знаменитої яловичини Веллінгтон. Обирайте для рецепта бездріжджове листкове тісто.
Інгредієнти
прісне листкове тісто 500 г
стейки індички товщиною 3 см 3 шт.
печериці 450 г
бекон 9 смужок
ріпчаста цибуля 1-2 шт.
вершкове масло 50 г
сушений чебрець 1/2 ч.л.
жирні вершки 100 мл
сіль, перець за смаком
олія 2 ст.л.

Реклама


1. Розрізати філе індички на стейки товщиною 3 см. Посипати сіллю, перцем і обсмажити з двох сторін на олії до золотистого кольору.
2. Печериці помити, довільно порізати і подрібнити за допомогою блендера.
3. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати грибне пюре. Готувати на сильному вогні, весь час помішуючи, поки рідина не випарується.
4. Додати подрібнену цибулю і чебрець, продовжувати смажити до м’якості цибулі.
5. Влити вершки, посолити за смаком.
6. Листкове тісто розрізати на три частини. Розкачати один шматок так, щоб можна було загорнути в нього філе індички. У центр покласти третину бекону, третину грибної суміші і один шматок смаженого м’яса. Загорнути індичку разом з грибами в бекон. Потім загорнути м’ясо в тісто, щоб вийшов конверт. Добре защипати краї.
7. Застелити деко папером для випічки, змастити його олією. Викласти зверху конверти з тіста швом вниз. Змастити верх збитим яйцем і зробити ножем отвори для виходу пари.
8. Відправити в розігріту до 180 ° С духовку і готувати, поки тісто не підрум’яниться. Це займе 20-30 хвилин. Перед подачею дати охолонути. Смачного!

Реклама
Читати далi

Також цiкаво:

Close