КУХНЯ

Гарбузові цукати: смачно, дешево і корисно

Джерело: dity.te.ua

 

Гарбуз  не лише комора вітамінів для нашого організму, а й продукт, з якого вигадливі господині можуть приготувати багато смачнющих страв. Одна з них – це цукати, якими можна насолоджуватися як звичайними цукерками, але корисними, або бути додатком до випічки

Рецепт виготовлення цукатів з гарбуза

 Потрібно:

1 кг гарбуза;

400 г цукру;

РЕКЛАМА

200 г води;

Лимон або апельсин (або грам лимонної кислоти);

Дрібку  кориці;

Цукрова пудра.

Варимо воду з цукром, занурюємо шматочки гарбуза і апельсина (чи лимона), кип’ятимо 5 хвилин і охолоджуємо. Знову кип’ятимо 2 хвилини і охолоджуємо. Варимо ще раз 2 хвилини і охолоджуємо. Викладаємо на пергамент шматочками. Опісля підсушуємо у духовці при температурі 130С годину. Просушені шматки посипаємо корицею і пудрою.

Смачного!

РЕКЛАМА

Related Articles:

Close