facebook
КУХНЯ

Яблучний штрудель без метушні з тістом!

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачненьке до чаю, але не хочеться возитися з тістом, то цей рецепт саме для вас. Скільки разів його вже готувала, мені ніхто не вірить, що замість тіста в ньому лаваш. На приготування цього штруделя я витрачаю близько 30 хвилин, тобто, коли гості вже на порозі, а в холодильнику є всі інгредієнти, то вже через півгодини можна насолоджуватися смачним, ніжним і ароматним яблучним штруделем разом з гостями.

РЕКЛАМА

Складові:

Яблука – 700 г
Тонкий лаваш – 1 шт.
Родзинки – 40 г
Панірувальні сухарі – 3 ст. л.
Вершкове масло – 60 г
Цукор – 100 г
Кориця – 1 ч. Л.
Яйце – 1 шт.


Процес приготування:

РЕКЛАМА

1. Очищаємо яблука і нарізаємо їх кубиком.
2. Тушкуємо до напівготовності яблука на 30 г вершкового масла, додавши до них цукор і корицю.
3. Начинку з яблук охолоджуємо до теплого стану додавши в неї родзинки.
4. Лаваш швидко змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо панірувальними сухарями, викладаємо яблучну начинку відступаючи від країв. Зверху яблучну начинку знову посипаємо панірувальними сухарями.
5. Загортаємо штрудель, підгинаючи краї лаваша.
6. Змащуємо зверху вершковим маслом і яйцем.
7. Відправляємо в духовку на температуру 200 градусів на 20 хвилин.
Смачного!

Related Articles:

Close