facebook
КУХНЯ

Кабачкові деруни із зеленню

Поки триває сезон кабачків, встигніть приготувати ці смачні, золотисті оладки із зеленню і цибулею.

РЕКЛАМА


Інгредієнти
кабачки 400 г
яйце 1 шт.
борошно 150 г
цибуля 50 г
сіль, мелений перець за смаком
зелень (маленький пучок)
олія для обсмажування
сметана для подачі
1. Кабачки помити і натерти на дрібній тертці. Добре віджати зайву рідину руками.
2. Змішати кабачки з тертою цибулею і рубаною зеленню. Додати сіль, перець, яйце і борошно. Добре перемішати.
3. Розігріти сковороду з олією. Ложкою викладати тісто і смажити деруни до золотистого кольору.
4. Подавати кабачкові деруни гарячими зі сметаною.

РЕКЛАМА

Картинка – iskysstvoetiketa.com

Related Articles:

Close