КУХНЯ

Кавова панна котта: швидкий рецепт апетитного десерту

Готуємо знаменитий італійський десерт з кавовим смаком. Перед подачею його можна прикрасити меленою корицею і збитими вершками.
Інгредієнти
2 чашки вершків(400мл)
1.5 ч.л. желатину
розчинна кава 4 ч.л.
1/4 чашки цукру або за Вашим смаком
щіпка солі

Реклама


1. Влити вершки в сотейник. Посипати желатином і дати постояти 5 хвилин. Поставити на середній вогонь і нагрівати, помішуючи, поки желатин не розчиниться. Не кип’ятити.
2. Додати каву, цукор і сіль. Варити на слабкому вогні, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і трохи остудити.
3. Перелити в стакани, накрити і поставити в холодильник на 6 годин.
4. Подавати, прикрасивши меленою корицею, збитими вершками і кавовими зернами.

Реклама
Читати далi

Також цiкаво:

Close