КУХНЯ

М’ясо для бутербродів – соковите і шалено смачне!

М’ясо для бутербродів – соковите і шалено смачне!
Готую з приводу і без!

 
Складові:

-м’ясо
-часник
-гірчиця французька
-сіль
-чилі-перець

Приготування:

Гірчицю з цілими зернами, змішуємо з розмеленим чилі-перцем, роздавлений часник, сіль. Обмащуємо сумішшю м’ясо, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на 4 години.

Advertisment

З пекарського паперу вирізаємо два шматки, так щоб можна було м’ясо покласти в середину, а кінці паперу зібрати зверху вузликом.

 
Беремо один лист, розстеляємо його прямо в мийці і нам потрібно намочити його (для того щоб папір тримав форму). Кладемо по центру м’ясо, збираємо кінці і стискаємо. Можна зав’язати ниткою.

Те ж саме робимо з другим листом, кладемо на нього вже упаковане м’ясо, і знову з’єднуємо кінці нагорі разом.

Потім кладемо згорток у вогнетривку форму і накриваємо кришкою.
Ставимо в духовку при 200 градусах на 1 годину.

Смачного!

За матеріалами: super-shef.pw, prostosmak.pp.ua

Advertisment
Show More

Related Articles:

Close