КУХНЯ

Не смажу, не парю – а відразу запікаю! Геніальний рецепт баклажанів з м’ясом

Складові:

РЕКЛАМА

  • Баклажани – 2 шт
  • Фарш м’ясний – 550 гр або 400 гр фаршу + 150 гр
    сирокопченої грудинки
  • Цибулина – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Базилік сухий – 1 ч. ложка
  • Чорний перець – 1/2 ч. ложки
  • Гострий перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Томатний кетчуп – 1 ст. ложка
  • Сир тертий – 40 гр
  • Майонез – 1 ст. ложка
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки.

РЕКЛАМА

Приготування:

  1. Баклажани, як радить сайт Coocook, нарізаємо кружечками 0,5 см. Перекладаємо в миску і пересипаю сіллю, перемішуємо і залишаємо.
  2. Нарізаємо грудинку кубиками і додаємо до фаршу. Додаємо подрібнену цибулину і пропущений через прес часник. Потім додаємо сіль і спеції.
  3. Обполіскуємо кружечки баклажанів водою.
  4. Застеляємо деко пергаментом і змащуємо маслом.
  5. Викладаємо половину кружечків баклажанів, зверху кладемо приплющені фрикадельки, видавлюємо трохи на кожен кетчуп, накриваємо знову кружечками баклажанів і посипаємо сиром.
  6. Запікаємо при 180 С протягом 35 хвилин.

Related Articles:

Check Also

Close
Close