facebook
КУХНЯ

Ніжна запечена скумбрія

Запечена скумбрія  вийде дуже ніжною, смачною, соковитою і ароматною. Для сімейного обіду або вечері кращої страви не знайти, вона гарантовано збере за вашим столом всю сім’ю. А рецепт приготування дуже простий, під силу будь-якій молодій господині.

РЕКЛАМА

Нам знадобиться:
2 тушки скумбрії,
2 середні цибулини,
майонез приблизно 50 мл,
приправа для риби і сіль за смаком.
Обов’язково в магазині взяти охолоджену, не заморожену скумбрію, і обробити самому – так вона виходить набагато ніжнішою.
Приготування.
Докладний рецепт приготування показаний на відео:


Обробляємо рибку на філе. Посипаємо спеціями і солимо. Змащуємо майонезом.
Нарізаємо цибулю півкільцями, прошаровуються філе, і даємо постояти пів-годинки.
Викладаємо на деко скумбрію, зверху цибулю.
Запікаємо 20 хвилин в заздалегідь розігрітій до 200 ° С духовці.
Смачна рибка готова! Шматочки філе буквально тануть у роті! Смачного!

РЕКЛАМА

Related Articles:

Close