КУХНЯЦІКАВО

Один і той же суп їдять протягом 65 років!

Ми чудово знаємо, що у кожної приготовленої їжі є свій термін дії. Зазвичай, він не перевищує більше як тиждень. Але сьогодні ми вам розповімо про бульйон для супу, що використовувався у ресторані у Токіо протягом 65-ти років! І це не кінець!

РЕКЛАМА

Суп Оден у який додають цей бульйон є нескладним для приготування. Туди можуть класти будь-які тверді продукти, що подобаються самому клієнту від пельменів до кальмарів. Перед тим наливають бульйон додають до нього приправ і тих продуктів, що захоче клієнт.

Тому головним вважається не продукт, а бульйон. Згідно з розповідями жителів вони можуть використовувати бульйон протягом 10-ти років за простою схемою, що дозволяє зберігати незвичний смак!

Коли бульйон більше не використовується, то його переливають до сталевого горщика, де його чистять, а коли бульйон необхідний, то його повертають назад. Коли його готують знову, то доливають воду та додають ще спецій.

У ресторані «Otafuku» б’ють усі рекорди за давністю приготовлення супу. Їхньому бульйону уже 65 років, а самому закладу незабаром буде 100 років! Тому всім, хто хоче спробувати суп з історією рекомендуємо відвідати цей ресторан.

РЕКЛАМА

odyn-i-toi-zhe-sup-idiat-protiahom-65-rokiv
mycooktes.ru

Related Articles:

Close