facebook
КУХНЯ

Пиріг, який тане в роті!

Цей пиріг готується з сиру і яблук, і виходить настільки ніжний, що його навіть годі й жувати, а ось так кладеш шматочок в рот, а він просто розтанув як солодка повітряна вата! Ну і класика жанру яблука з сиром – це ж не тільки смачно, але й дуже корисно. Особливо діткам такий десерт припаде до смаку.

Цей пиріг зовсім не схожий на шарлотку, адже тісто далеко не бісквітне! Смак його неможливо ні з чим порівняти, треба тільки спробувати!

РЕКЛАМА

Інгредієнти:

сир – 250 грам;
яйця – 2 штуки;
цукор – 3 столові ложки;
сіль – щіпка;
сметана – 0,5 склянки;
борошно – 3 столові ложки.

Начинка:

Яблука – 2 штуки;
вершкове масло – 2 столові ложки;
цукор – 1 столова ложка.

Яблука очистіть і наріжте часточками. Візьміть глибоку сковороду в якій можна буде запекти торт. Поставте на вогонь, додайте вершкове масло і обсмажте на ньому яблука, присипані цукром. По 4 хвилини з кожного боку.

РЕКЛАМА

Для тіста перетріть сир, додайте цукор,  яйця, додайте сметану і борошно, гарненько перемішайте. Розпушувач для цього рецепта не потрібен!

Викладіть тісто на яблука і хвилинку потримайте на вогні. Потім відправте пиріг в розігріту до 200 ° С духовку, і запікайте до готовності.

Подавайте пиріг, коли охолоне. І будьте готові до того, що на завтра у вас не залишиться ні шматочка! Він правда, дуже смачний!

Картинка:https://www.gastronom.ru

Related Articles:

Close