КУХНЯ

Рецепт найсмачнішої запеченої картоплі в духовці – потрібні прості інгредієнти та трохи часу

Багато хто з жінок стикалися із ситуацією: приходиш додому, а там чекають голодні «роти». Починаєш морочитися та перебирати в голові рецепти, що б приготувати на вечерю.

РЕКЛАМА

Пропонуємо вам рецепт запеченої картоплі, від якої ваша родина буде сита та дуже задоволена.

Джерело: photorecept.ru

Для приготування потрібно:

  • 7 маленьких картоплин;
  • півтори склянки вершків мінімум 20% жирності;
  • 2 столові ложки м’якого вершкового масла;
  • пів склянки молока;
  • до 5 зубчиків часнику, які варто розчавити;
  • 2 столові ложки борошна;
  • перець за смаком;
  • 1 чайна ложка солі;
  • дрібно порізана зелена цибуля;
  • майже дві склянки тертого твердого сиру (можна будь-якого).
  1. Картоплю варто порізати так, як вам подобається. Шматочки викласти у спеціальну форму. Перед цим не забудьте змазати її маслом.
  2. Змішайте всі інгредієнти, крім цибулі та сиру. Вилийте це в картоплю. Потім посудину поставте в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів.
  3. Накрийте фольгою та тримайте пів години. Зніміть фольгу та хай картопля ще попечеться 20 хвилин.
  4. Перед тим, як поставили страву на стіл на «розтерзання», посипте натертим сиром та дайте йому розплавитися. Зверху додайте цибулі.

Смачного!

РЕКЛАМА

Related Articles:

Close