НОВИНИ

Результати шокували: з’ясувалося з чого роблять українську ковбасу

Всі українці добре знають такий продукт як ковбаса. Любов до неї прищеплювали ще в СРСР. Тоді вона вважалася хорошим і дієтичним продуктом. Чи залишилося в ковбасі м’ясо, і чи потрібен цей продукт харчування в раціоні, з’ясували журналісти.

Результати експерименту відверто шокували. В одному з магазинів журналісти вибрали ковбасу з європейською назвою і українською ціною – 92 гривні за кілограм. Але справжня варена – згідно держстандарту – повинна бути з яловичини і свинини. А цей екземпляр зроблений з м’яса птиці.

Експертизу провели в лабораторії. Основним інгрідентом виявилася м’якоть птиці.

Реклама

Далі журналісти побували на одному з заводів, що виробляють цей «чудо-продукт». Але м’яса тут виявлено не було, одні свинні шкури.

Як виявилося, в ковбасу кладуть масу хімічних добавок, стали додавати більше води.

Експерт запевняє, що хороший м’ясний продукт повинен коштувати не менше 150 гривень за кілограм.

Реклама
Читати далi
Close