facebook
КУХНЯ

Шоколадні тістечка з сирно-кокосовим кремом

Шоколадні тістечка з сирно-кокосовим кремом – це свято смаку для любителів шоколаду і кокосів. Тістечка настільки чудові, що, спробувавши їх, зупинитися вже неможливо! І, до задоволення господині, вони готуються дуже швидко.

Інгредієнти для приготування шоколадних тістечок:

РЕКЛАМА

тісто:

яйця – 6 штук
цукор і борошно – по 6 столових ложок
какао – 2 столових ложки
крем:

200 г вершкового масла
200 г цукрової пудри
пакетик ванільного цукру
400 г вершкового сиру (в рецепті турецький сир «Лабна», якщо його в продажу немає, можна замінити на «Філадельфію»)
кокосова стружка – за смаком
P.S. Якщо купувати імпортні сири для Вас дорого, а такий десерт спекти хочеться, можна замінити вершковий сир густою сметаною. Але потрібно її попередньо підготувати: викласти в бавовняно-паперову ганчірочку або марлю в кілька шарів і підвісити над раковиною, краще на ніч. Сироватка стече і залишиться хороший продукт для збивання.

Як приготувати шоколадні тістечка з сирно-кокосовим кремом:

бісквіт:

РЕКЛАМА

Розділити жовтки і білки. Білки збити до стійких піків, поступово підсипаючи цукор. Збиваємо, поки весь цукор не розчиниться.
Потім додати жовтки і на самій низькій швидкості міксера злегка перемішати до однорідного стану. Можна вводити жовтки по одному, перемішуючи віночком вручну.
Тепер просіяти борошно прямо в миску, додати какао і перемішати ложкою до однорідного стану.
Деко (35х28 см) застелити папером для випічки і розподілити все тісто рівномірно.
Випікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці до готовності.
Готовий бісквіт викласти на рушник. Дати охолонути.
Потім перевернути, зняти папір і розрізати на дві частини вздовж.
Кожну частину закрутити в рушник.
крем:

Вершкове масло кімнатної температури, цукрову пудру і пакетик ванільного цукру збити міксером до однорідності.
Потім додати туди вершковий сир і добре-добре збити. Він навіть трохи загусне. Додати кокосову стружку, перемішати.
Збірка торта:

Розгорнути бісквіт … Він якраз трошки зігнувся, що і потрібно було, щоб легше було згортати.
В серединку викласти начинку. Розрахуйте так, щоб при згортанні два кінця з’єдналися і нічого зайвого не вилізло.
Загорнути і притиснути стики трохи, щоб все зафіксувалося і не відкрилося.
З другою частиною вчинити так само.
Потримати в холодильнику годинку, а потім розрізати на тістечка потрібного розміру.
Тістечка можна залити шоколадною глазур’ю, а зверху посипати кокосовою стружкою. А ще можна в серединку яку-небудь ягідку або фруктик покласти. Тут уже простір для Вашої фантазії.
Приємного чаювання!

Related Articles:

Close