facebook
КУХНЯ

Швидкий пиріг з капустою на кефірі

Якщо в твоїй родині люблять їсти пироги, але балувати рідних частіше часу зовсім не вистачає, цей рецепт заливного пирога – те, що ти шукала!

Швидкий пиріг з молодою капустою на кефірі (або просто капустяна шарлотка) готується просто і швидко, страва виходить і смачна і ситна – прекрасний варіант до вечері.

РЕКЛАМА

А ще цим пирогом можна ласувати, не побоюючись нашкодити фігурі, адже інгредієнти в ньому суцільно дієтичні: смак і користь в чистому вигляді.

Інгредієнти:

3 яйця
1 ст. кефіру
3/4 ст. борошна
сіль, перець за смаком
1 ч. л. розпушувача
1 невеликий качан молодої капусти
кунжут для посипання (за бажанням)
зелень кропу

Приготування

РЕКЛАМА

Капусту дрібно нашаткуй. Злегка протушкуй в сковороді до напівготовності. Додай зелень, посоли і поперчи за смаком, але не захоплюйся: сіль потрібно буде додавати і в тісто. Змішай 1 яйце, борошно, кефір і розпушувач, додай щіпку солі. Тісто повинно вийти середньої густоти. Решта 2 яйця збий в окремій мисці. Злегка змасти олією форму, в якій буде пектися пиріг. Вилий в форму половину приготованого тіста, зверху виклади капустяну начинку, залий її спочатку яйцями, а потім тістом. За бажанням можеш посипати пиріг насінням кунжуту. Запікати пиріг в духовці при 200 градусах приблизно 20-30 хвилин. Готовність перевір зубочисткою.

Таку красу насправді можна готувати з абсолютно різноманітними начинками: картоплею, рибою, м’ясним фаршем, грибами … Кожен раз вийде щось новеньке!

Related Articles:

Close