ЗДОРОВ'Я

Сучасний хліб. Чим він загрожує вашому здоров’ю?

Тільки подумайте, що весь сучасний хліб виготовляють з дріжджів, а вони, як відомо вони мають здатність розмножуватися у крові та поглинати усі корисні та необхідні людині вітаміни, мікроелементи й білок.

Вони стають паразитами, які виділяють також токсин Е, що, здатен приносити шкоду нашому організму.

РЕКЛАМА

Також, варто нагадати, що дріжджів подаються у так званій капсулі клейковини, що у нашому організмі розщеплюється та пошкоджує мікрофлору слизової та кишківника.

Не рідко, ці дві речовини в організмі можуть викликати хронічні/грибкові/пухлинні захворювання та зменшення опірності імунітету. Одна скибочка хліба, а саме дріжджі, що містяться у ній, можуть існувати в організмі протягом 5-ти років без повторного вживання.

Загалом у минулому столітті, коли пекарі тільки робили свій вибір на користь певних дріжджів, то більшість віддало перевагу тим, що здатні викликати хвороби та споживати корисні ферменти організму, але тісто сходить тільки годину. На противагу їм, які вибороли меншу кількість голосів, були поставлені дріжджі, що не містять жодного злоякісного впливу на організм, але тісто сходило близько доби. Таким чином, вибір був зроблений не з якістю, а за швидкістю.

За останніми даними на хвороби, що викликає хліб стало хворіти все більше людей, особливо це стосується грибкових, якими зараз хворіє кожен другий. Тому за вами вибір, чи вбивати свій організм, чи припинити вживати цю отруту.

РЕКЛАМА

chomu-varto-prypynyty-isty-suchasnyi-khlib-chym-vin-zahrozhuie-vashomu-zdoroviu
agronews.ua

Related Articles:

Close