facebook
КУХНЯ

Торт «Каприз»

Торт «Каприз» я також зустрічала і під назвою «Наташа». Тортик дуже простий і дуже смачний! Але і дуже калорійний!

Інгредієнти для приготування торта «Каприз»:

РЕКЛАМА

Коржі:

0,5 склянки сметани
0,5 склянки цукру
1 яйце
0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом або 1 чайну ложку розпушувача
0,5 склянки борошна
крем:

1 банка вареного згущеного молока
200 г вершкового масла
Крім того:

0,5 склянки родзинок
0,5 склянки маку
0,5 склянки мелених горіхів

РЕКЛАМА


Приготування торта «Каприз»:

Ізюм попередньо замочити. Горіхи подрібнити.
Змішаємо всі інгредієнти для коржів. Тісто має вийти рідке.
Ділимо тісто на 3 рівні частини. Додамо в одну частину родзинки, в іншу – мак, в третю – горіхи.
Виливаємо тісто по одній частині в форму, змащену маслом і випікаємо в духовці, розігрітій до 190 градусів. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
Поки коржі остигають, готуємо крем: збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком.
Промащуємо коржі кремом. У верхній шар крему можна додати ложку какао.
Прикрасити за бажанням.

Related Articles:

Close