КУХНЯ

Цей пиріг сподобається навіть тим, хто не любить сир! Завжди вдається на славу.

Пропонуємо приготувати королівську ватрушку з какао. Випічка виходить ніжною, повітряною, ароматною і незрівнянно смачною.
Начинка ватрушки чимось нагадує суфле або пудинг, а смак набагато яскравіший, ніж у звичайної сирної запіканки. Ми впевнені, що вона сподобається навіть тим, хто сир особливо не шанує!
Інгредієнти для тіста
2 яйця
0,5 ст. цукру
1 ст. сметани
0,5 ч. л. соди
1 ст. борошна
2 ст. л. розтопленого вершкового масла
2-3 ст. л. какао
Інгредієнти для сирної начинки
500 г сиру середньої жирності
0,5 ст. цукру
3 ст. л. крохмалю або манки
3 яйця


Приготування
Спершу приготуй тісто. Збий в піну яйця з цукром, додай сметану, соду (можна не гасити) і вершкове масло, ретельно все перемішай. Обережно поклади просіяне борошно і какао, ще раз перемішай.
В окремій глибокій посуді змішай всі інгредієнти для начинки. У тебе повинна вийти густа кремоподібна маса, якщо вона виходить сухуватою, додай 1-2 ст. л. сметани.
Чашу мультиварки змасти вершковим маслом, вилий в неї шоколадне бісквітне тісто. Зверху по центру обережно додай сирну начинку. Не розмішуй, начинка сама розіллється рівномірно.

Advertisment


У режимі «Випічка» (зазвичай це 140 ° С, але ти орієнтуйся на параметри свого електроприладу) ватрушка буде пектися приблизно 1 годину 15 хвилин. Готовність пирога перевір зубочисткою.
Вимкни мультиварку і дай пирогу постояти під закритою кришкою 5-10 хвилин. Найзручніше витягувати випічку за допомогою чаші для варіння на пару.
В мультиварці цей чудовий десерт готується швидко і легко. Якщо ти ще не обзавелася на кухні такою помічницею, випікати сирний пиріг у звичайній духовці при температурі 180 ° С приблизно 40-50 хвилин, не відкриваючи дверцята перші 20 хвилин. Далі перевіряй готовність зубочисткою. Витягни пиріг з форми тільки після його повного остигання.
Ватрушка точно сподобається твоїм друзям! Смачного!

Advertisment
Show More

Related Articles:

Close