facebook
КУХНЯ

Варена ковбаса в чашці

Всі вже чули про шкоду магазинної ковбаси. І начебто кожен розуміє, що перероблені м’ясні продукти – не найкращий вибір, іноді так хочеться побалувати себе шматочком ковбаси. Кращий вихід із ситуації – приготувати ковбасу вдома. Якщо ця ідея здається вам нездійсненною, наступний рецепт точно для вас.Таку дієтичну ковбасу можна без побоювання давати навіть малюкам. Готується вона з курячого філе і не довше, ніж котлети. Вам знадобиться блендер і звичайні керамічні чашки, пише джерело.

РЕКЛАМА

Інгредієнти:

500 г курячого філе
400 г молока
1 яйце
2 ст. л. крохмалю
6 зубчиків часнику
2 ч. л. солі
1/2 ч. л. цукру
1/3 ч. л. чорного перцю
1/3 ч. л. коріандру
1/3 ч. л. мускатного горіха

Приготування:

Наріжте філе і подрібніть в блендері до стану пасти.Можна влити трошки молока.Всипте спеції, сіль, цукор, крохмаль. Додайте яйце і подрібнений часник. Змішайте. У Вас вийде однорідна маса майже білого коліру. Змастіть чашку маслом і наповніть її фаршем на 4/5 об’єму. Ретельно обмотайте чашки харчовою плівкою.

РЕКЛАМА

Велику каструля наповніть водою. На дно можна покласти шматок тканини. У злегка розігріту воду поставте чашки з м’ясною масою. Води повинно бути приблизно до половини кухлів. Довести до кипіння і варити ще 40 хвилин. Коли чашки охолонуть, витрусіть ковбасу.

Не бійтесь експериментувати. У масу можна додавати сир, зелень, оливки, гриби. Таку ковбасу можна злегка підсмажити перед вживанням. У Вас вийде натуральний і смачний продукт.

Related Articles:

Close