facebook
КУХНЯ

Смачна качка з яблуками в духовці. Обов’язково спробуйте приготувати!

РЕКЛАМА

За приготування цілої качки візьметься не кожна господиня, адже багато хто помилково вважає, що птах вийде жорстким, з неприємним запахом. Класична качка з яблуками – страва, яка доводить абсолютно протилежне: ароматне, ніжне і дуже смачне м’ясо!

Правильне, оригінальне запікання дозволить не тільки полюбити рум’яну качку, а й зробить з вас справжню майстриню кулінарії. Рецепт качки з яблуками повинен бути в книзі рецептів у кожної господині, і кажуть, що у чоловіків ця страва виходить смачніша. Але це тільки чутки, адже так?

Складові:

  • Качка – 1 шт.
  • Яблуко – 500 г
  • Сіль – за смаком

Приготування:

  • Из лимона выдавите сок, добавьте соль, перец.
  • Утку вымойте, обсушите и натрите лимонной смесью, оставьте мариноваться на 1 час.
  • Зеленые яблоки нарежьте крупными дольками, удалите сердцевину. Яблука покласти в черевце качки, зашийте щільними нитками.
  • Крильця оберніть фольгою, щоб вони не пригоріли. Змастіть деко, викладіть на нього тушку черевцем вгору і відправте в духовку на 2 години. Запікайте при температурі 200 градусів.
  • Час від часу поливайте качку соком, який утворився на деко. За годину до кінця приготування знизьте температуру до 180 градусів, а за півгодини до кінця зніміть фольгу.

Источник.

РЕКЛАМА

Фото – edinstvennaya.ua

Related Articles:

Close