КУХНЯ

Заготовка для швидкого приготування голубців

Джерело: www.youtube.com

 

Голубці люблять майже усі. Без них не обходиться жодне святкування. Їх можна фарширувати і гречкою, і рисом, і картоплею. Вони бувають пісні і з м’ясом – святкові. Одним словом, на різні смаки.

РЕКЛАМА

Проте їх приготування забирає чимало часу. Рекомендуємо вам підготувати капустяні листочки заздалегідь, щоб зменшити час для їх приготування.

 Складники

Головка капусти;

Корінь хрону;

РЕКЛАМА

Гілка петрушки;

Пів ложки зерен гірчиці;

3 столові ложки солі;

Столова ложка цукру.

Приготування

Вирізаємо якомога глибше качан. Опускаємо головку у підсолений окріп і тримаємо на повільному вогні, щоб розм’якло листя. Відокремлюємо всі листочки. Зрізаємо з них тверді частинки.

Викладаємо на дно банки хрін, гірчицю, петрушку. Скручуємо листки рулетиком по кілька штук і щільно вкладаємо в банку.

Готуємо розсіл для заливання банки. Доводимо літр води до кипіння, додаємо сіль і цукор і заливаємо банки з капустою.

Такі листочки збережуться аж до нового врожаю.

Related Articles:

Close