facebook
КУХНЯ

Закусочний торт з оселедцем

Риба обов’язково присутня на моєму святковому столі, але я кожен раз намагаюся здивувати гостей і готую її по-різному. На цей раз у мене в арсеналі були вафельні коржі і оселедець, і я подумала, а чому б не поєднати ці два продукти в один закусочний торт з оселедцем? Додала туди гриби і овочі і вийшов, не побоюся цього слова, справжній шедевр.
Інгредієнти:
вафельні коржі – 120 грам;
оселедець – 1 штука;
гриби печериці – 400 грам;
цибуля – 3 штуки;
морква – 3 штуки;
майонез – 240 грам;
твердий сир – 120 грам;
петрушка – 50 грам.

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА


Приготування:
Відокремлюємо філе оселедця і прибираємо кісточки. Очищене філе з одною цибулиною подрібнюємо в блендері. Грибочки посмажити з іншою цибулею. Також трошки подрібнити гриби блендером.
Морквину відварити і натерти на дрібній тертці. Укладемо вафельний корж на тарілку, викласти на нього половину оселедця з цибулею, полити майонезом і накрити другим коржем.
Викласти на другий корж половину грибочків з цибулькою і змастити майонезом.
Накрити третім коржем і викласти половину моркви. Змастити майонезом.
Далі викласти в тій же послідовності: оселедець, потім гриби, зверху моркву змастити майонезом і засипати тертим сиром. Поставити в холодильник на ніч.
Проста і смачна страва сподобається всім вашим гостям, і ніхто не піде з вашого будинку, поки не попросить рецепт. Смачного!

Related Articles:

Close